Hudpleierutine for moden hud

Huden har mistet sin naturlige spenst og elastisitet. Huden er tørr, sensitiv og har fine linjer og rynker.

1. Rens

Morgen og kveld

En moden hud trenger generelt produkter som tilfører huden mye fuktighet, fordi den sakte reduserer kollagenproduksjonen når du har passert 30 år. En renselotion fjerner effektivt sminken, samtidig som den skånsomt renser og roer huden og bidrar til mer fuktighet.

Anbefalte produkter

Soft & Soothing Cleansing Lotion

3 in 1 Cleansing Milk

Micellar Cleansing Water

2. Serum

Morgen og kveld

Ved å bruke et serum morgen og kveld styrker du hudbarrieren og gir maksimal fuktighet til huden, noe som reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Fordi den modne huden naturlig mister fuktigheten, er det viktig å booste med ingredienser som tetrapeptid-21, hyaluronsyre og niacinamid, som alle styrker huden.

Anbefalte produkter

Anti-Age Lift & Fill Hydrating Serum

Renewing Face Oil

3. Øyekrem

Morgen og kveld

Fine linjer og tørrhetslinjer rundt øynene er det første tegnet på at huden begynner å eldes. Fine linjer får man hovedsakelig fordi huden mangler fuktighet, og derfor er det lurt å kompensere for dette ved å smøre på en øyekrem i øyeområdet. Gjennom fuktbindende, mykgjørende og utjevnende ingredienser blir huden rundt øynene jevnere og mindre hoven.

Anbefalte produkter

Anti-Age Lift & Fill Firming Eye Cream

Anti-Age Smoothing Eye Cream

4. Fuktighet

Morgen og kveld

En moden hud trenger først og fremst fuktighet og et løft for å øke cellefornyelsen. Velg produkter som er nærende og fuktighetsgivende. Ingredienser som PCA-salter, glyserin og sheasmør er utmerket. Vitamin A bidrar også til å øke cellefornyelsen i huden, sammen med niacinamid som reduserer rynker, jevner ut fine linjer og bidrar til at huden blir elastisk.

Anbefalte produkter

Anti-Age Vitalising Day Cream

Anti-Age Revitalising Night Cream

Anti-Age Rich Moisture Face Cream

Anti-Age Lifting Day Cream Dry Skin

Anti-Age Filling Night Cream Dry Skin

Anti-Age Lifting Day Cream Normal Skin

Anti-Age Filling Night Cream Normal Skin

5. Det lille ekstra

I løpet av dagen

Føler du deg tørr i ansiktet, kan det være lurt å ha en ansiktsmist for hånden. Misten gir umiddelbar fuktighet og kan fint brukes utenpå sminken.

Anbefalte produkter

Rescue Mist