Age Delay – utsetter hudens aldring

Med tiden reduseres hudens elastisitet og rynker, og fine linjer blir mer fremtredende – det er helt naturlig. Cosmica presenterer nå nye Age Delay, en serie som hjelper huden med å gjenopprette sin fuktighet, glød og spenst.

Huden er kroppens største organ og noe som vi må ta godt vare på gjennom hele livet. Huden, akkurat som du, går igjennom mange ulike stadier og kan til og med variere etter årstid. Uansett hvilken hudtilstand du har, er det viktig at du gir huden din den omtanke den fortjener. En god hudhelse er viktig, uansett hvilken alder og hudtype. Cosmica presenterer nå Age Delay – vår mest effektive anti-age serie som jobber aktivt dag og natt for å utsette hudens aldring.  

Etter 30 års alder begynner huden generelt å vise sine første aldringstegn. Det innebærer blant annet at kollagenproduksjonen reduseres, huden mister sin elastisitet og glød, samt blir tynnere. Fine linjer, rynker og pigmentflekker blir også mer fremtredende. Derfor er det viktig å gi huden din de beste forutsetninger. Age Delay booster huden med ingredienser som niacinamid, peptider og hyaluronsyre. Sammen jobber de aktivt for å utsette hudens aldring, samt bidrar til å styrke huden. For oss er det viktig å normalisere hudens aldring – vi vet at det å få rynker, fine linjer eller redusert glød kan kjennes vanskelig – til tross for at det er helt naturlig og før eller senere skjer med alle. Istedenfor for å fokusere på gå imot hudens naturlige utvikling, velger vi nå å fokusere på å bidra til å utsette hudens aldringstegn.  

Tilpass etter din hudtype 

Morgen og kveld: 

1. Serum 
Etter at du har renset huden ren er det bra å booste med et serum. Cosmica Age Delay Vitamin A Serum er en lettflytende gelkrem og et kraftfullt og konsentrert serum som virker i dybden. Serumet inneholder vitamin A som bidrar til å styrke hudens elastisitet, hyaluronsyre som fukter i dybden og bidrar til å redusere rynker, samt vitamin E som beskytter huden mot frie radikaler som finnes i f.eks. eksos. Du kan gjerne vente noen minutter før du går videre til steg to og tre, men det er ikke avgjørende.  

2. Øyekrem 
Lei av å se trøtt ut? Cosmica Age Delay Eye er en lett og silkemyk øyekrem som fokuserer på å fukte, redusere mørke ringer, rynker og fine linjer. Peptider bidrar til å redusere mørke ringer og poser under øynene, superingrediensen niacinamid jevner ut hudens struktur og er effektiv mot rynker og fine linjer. Mens hyaluronsyre, sheasmør og pantenol fukter, beroliger og styrker den sensitive huden rundt øynene. 

3. Dag- og nattkrem 
Å tilføre huden fuktighet morgen og kveld er et veldig viktig steg for at huden din skal se frisk og sunn ut. Cosmica Age Delay kommer med både dag- og nattkrem for å følge hudens behov.  

Dag -Normal/Kombinert 
Age Delay Day for normal/kombinasjonshud inneholder SPF 15, med UVA og UVB, som beskytter mot pigmenteringer og tidlig aldring av huden. Psst… Husk at avhengig av årstiden vil det kreves ytterligere solbeskyttelse. Dagkremen inneholder også hyaluronsyre som fukter og bidrar til å redusere fine linjer og rynker, vitamin C og E som beskytter mot frie radikaler, samt niacinamid som øker hudens elastisitet og gjør hudens struktur glattere.  

Dag -Tørr 
Age Delay Day for tørr hud har en rik konsistens, men trekker allikevel raskt inn i huden. Eventuell makeup kan påføres umiddelbart. Dagkremen inneholder lavmolekylær hyaluronsyre som booster huden med fuktighet i dybden. Vitamin C og E beskytter mot frie radikaler, niacinamid øker elastisiteten og reduserer rynker og fine linjer. Sheasmør gir kremen dens rike konsistens, uten å kjennes fet, og samtidig beroliger huden. Dagkremen inneholder også SPF 15 med UVA og UVB-beskyttelse. 

Natt – normal/tørr
Age Delay Night for normal og tørr hud er en meget rik krem som i tillegg til beroligende sheasmør, fuktighetsgivende hyaluronsyre og utjevnende niacinamid, også inneholder pantenol som beroliger tørr hud, samt peptid som bidrar til å øke kollagenproduksjonen for en fastere hud. 

Cosmica Age Delay

Age Delay Night Cream Dry SkinNattkrem som øker kollagenproduksjonen
Age Delay Eye CreamØyekrem som reduserer rinker og mørke ringer
Age Delay Day Cream Dry SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay Day Cream Normal SkinDagkrem som utsetter hudens aldring
Age Delay SerumSerum som øker hudens elastisitet