Canoderm – det er forskjell på krem og krem

Ved behandling av tørr hud og eksem er det viktig å styrke og beskytte hudbarrieren. Canoderm er et legemiddel med dokumentert effekt.

Ved tørr hud skades hudbarrieren. Huden mister væske, blir ekstra følsom og er lettere utsatt for betennelse og eksem. Ved behandling av tørr hud er det derfor svært viktig å styrke og beskytte hudbarrieren.

Visste du at 70 % av voksne befolkningen lider av tørr hud og 10 % av eksem?

For dem er Canoderm et egnet valg. I en studie sammenlignet man effekten på hudbarrieren av Canoderm og en annen krem med 5 % karbamid. Resultatet viste at hudbarrieren ble styrket av Canoderm, men svekket av den andre kremen. Effekten på hudbarrieren bestemmes ikke bare av karbamid, men av hele kremens sammensetning. Studie etter studie har vist at Canoderm styrker hudbarrieren, lindrer tørrhet og kløe samt øker antallet eksemfrie dager ved atopisk eksem.

Canoderm Krem 500g

Canoderm Krem 100g

Canoderm 5 % krem (karbamid) er et reseptfritt legemiddel til fuktighetsbevarende behandling av tørr hud av ulike årsaker og forebygging av tilbakefall av atopisk eksem. Les pakningsvedlegg nøye før bruk. ACO Hud Nordic AB. www.perrigo.no