Råd & tips

Vi har samlet alt du trenger å vite om ulike hudtilstander, veien til en bedre hud og hvordan du skal gå frem i valget av hudpleieprodukter. Les våre beste råd og tips!

Om anti-age

Anti-ageNår skal jeg begynne med anti-age?

Sol, forurensning og en usunn livsstil er alle ting som bidrar til at huden eldes. Men når bør man egentlig begynne å bruke anti-age-produkter?

Anti-ageRynker og linjer – det er en forskjell

Vi kan ikke forhindre aldring, men vi kan jobbe forebyggende og reduserende. Her er tipsene til hvordan du gir din vakre, modne hud de beste forutsetninger.

Anti-ageHva er kollagen?

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?

Anti-ageNår huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.

Ta vare på kroppen din

KroppenRiktig rengjøring for kroppen

En måte å opprettholde kroppens naturlige fuktighet og pH-balanse på, er å velge milde rengjøringsprodukter for kroppen. Vi hjelper deg å finne det riktige produktet for din hud.

KroppenFem ting du ikke visste om huden

Hva er egentlig hudens normale pH-verdi, og hva innebærer en hud i balanse? Her kommer fem ting du kanskje ikke visste om huden.

HudpleieNøye utvalgt, nøye bortvalgt

Å finne den perfekte sammensetningen av ingredienser, er en kunst. Med 80 års kunnskap og egne laboratorier produserer vi det beste for våre forbrukere.

Optimaliser hudpleierutinen din

KroppenRiktig rens for din hudtype

Hemmeligheten bak en fin og vakker hud, er rens. Det finnes en rekke renseprodukter for ulike hudtyper. Hvilket passer deg best?

HudpleieGo go glow!

Grunnlaget for et ansikt med fin glød ligger i hudpleien. Vi hjelper deg med en glød til misunnelse. Huden vil bli myk, glatt og strålende!

Hudtypeguide

Huden kan være svært forskjellig og kan dessuten variere alt etter årstid. Les vår hudpleieguide for å identifisere din hudtype – vi hjelper deg med produktene.

HudpleieFørstehjelp for sensitiv hud

Tørr og stram hud som lett blir rød og kan klø – her finner du alt du trenger å vite om hvordan du pleier sensitiv hud – en hudtilstand som er veldig vanlig her i Norden.

Anti-ageAlt om peptider og niacinamid

To av hudpleiens stjerneingredienser er niacinamid og peptider. Produktutvikleren bak Cosmica og kjemiker Izabela Norin forteller hvorfor du bør bruke disse ingrediensene i rutinen din.

Skjønhet

SkjønnhetBoost med serum og oljer

For mange er serum fortsatt et ukjent produkt, men serum er virkelig en superhelt i hudpleien. Du vil lure på hvordan i all verden du klarte deg uten!

SkjønnhetBli kvitt mørke ringer

Dårlig søvn, allergi eller ganske enkelt genetisk – det er mange årsaker til mørke ringer og poser under øynene. Men det finnes løsninger!

SkjønnhetEksfolier mer

Huden kan trenge hjelp til å bli kvitt døde hudceller. Eksfolierende produkter gir en rekke fordeler, som mer glød og jevnere hudoverflate.

SkjønnhetSerum – superhelter for huden din

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

HudpleieForskningen bak Cosmica sine to nye serum

Cosmica sine to nye serum Glow Booster og Hydrating Booster inneholder de kraftige ingrediensene vitamin C og trippel hyaluronsyre som virker effektivt på huden. Men hvordan? Bli med oss på et dypdykk i molekylverdenen!

HudpleieTo nye glowhelter

De virker umiddelbart og i dybden, tilfører fuktighet, glød, reduser fine linjer - avhengig av hva huden din trenger. Med nyhetene Glow og Hydrating Booster skreddersyr du hudpleien din.

Sol, solbeskyttelse og brun uten sol

SkjønnhetBrun uten sol - Cosmica gir deg svaret

Selvbruning er det perfekte produktet når du ønsker en rask og fin solkysset farge. Cosmica svarer på de vanligste spørsmålene rundt Brun uten sol!

SolSlik fikser du den perfekte brunfargen

Selvbruning er det beste trikset for en solbrun (og sunn) farge – uten at man faktisk trenger å være i solen. Og det er ikke så vanskelig som det kan høres ut!