Råd & tips

Vi har samlet alt du trenger å vite om ulike hudtilstander, veien til en bedre hud og hvordan du skal gå frem i valget av hudpleieprodukter. Les våre beste råd og tips!

Om anti-age

Anti-ageHva er kollagen?

Kollagen er et tilbakevendende ord når man snakker om anti-age og fine linjer. Men hva er egentlig kollagen, og hva menes med redusert kollagenproduksjon?

Les mer
Anti-ageNår huden eldes

Over tid mister huden sin naturlige glød og kan bli tørr og sensitiv. Men med de riktige produktene gir du den modne huden de beste forutsetningene.

Les mer

Ta vare på kroppen din

KroppenRiktig rengjøring for kroppen

En måte å opprettholde kroppens naturlige fuktighet og pH-balanse på, er å velge milde rengjøringsprodukter for kroppen. Vi hjelper deg å finne det riktige produktet for din hud.

Les mer
BarnFor den vakre gravidkroppen

Kløende hud, mage som strammer og strekkmerker – det kan skje mye med huden under en graviditet. Ved å smøre kroppen, kan du reduserer ubehaget.

Les mer
HudpleieNøye utvalgt, nøye bortvalgt

Å finne den perfekte sammensetningen av ingredienser, er en kunst. Med 80 års kunnskap og egne laboratorier produserer vi det beste for våre forbrukere.

Les mer

Optimaliser hudpleierutinen din

HudpleieGo go glow!

Grunnlaget for et ansikt med fin glød ligger i hudpleien. Vi hjelper deg med en glød til misunnelse. Huden vil bli myk, glatt og strålende!

Les mer
Hudtypeguide

Huden kan være svært forskjellig og kan dessuten variere alt etter årstid. Les vår hudpleieguide for å identifisere din hudtype – vi hjelper deg med produktene.

Les mer
HudpleieFørstehjelp for sensitiv hud

Tørr og stram hud som lett blir rød og kan klø – her finner du alt du trenger å vite om hvordan du pleier sensitiv hud – en hudtilstand som er veldig vanlig her i Norden.

Les mer

Sjønnhet

SkjønnhetBoosta med serum og oljer

For mange er serum fortsatt et ukjent produkt, men serum er virkelig en superhelt i hudpleien. Du vil lure på hvordan i all verden du klarte deg uten!

Les mer
SkjønnhetBli kvitt mørke ringer

Dårlig søvn, allergi eller ganske enkelt genetisk – det er mange årsaker til mørke ringer og poser under øynene. Men det finnes løsninger!

Les mer
SkjønnhetEksfolier mer

Huden kan trenge hjelp til å bli kvitt døde hudceller. Eksfolierende produkter gir en rekke fordeler, som mer glød og jevnere hudoverflate.

Les mer

Sol, solbeskyttelse og brun uten sol