Nøye utvalgt, nøye bortvalgt

Å finne den perfekte sammensetningen av ingredienser, er en kunst. Med 80 års kunnskap og egne laboratorier produserer vi det beste for våre forbrukere.

Den viktigste ingrediensen i et produkt er kunnskap, og med 80 års erfaring kan vi garantere kundene nøye formulerte produkter med fokus på effekt – hver eneste ingrediens har et bestemt formål. Forskningen og produktutviklingen skjer i Kista utenfor Stockholm. Under utviklingen evalueres ingrediensene med tanke på funksjon, effekt og sikkerhet for mennesker – men også for miljøet. For oss betyr kvalitativ hudpleie at vi bruker noen få rene og nøye utvalgte råvarer med tydelig funksjon og ingen unødvendige tilsetninger. Alle produkter er kvalitetssikret gjennom grundige studier og sikkerhetsdokumenteringer. Alle produktene til Cosmica er utviklet for å passe til det nordiske klimaet og alle hudtyper og aldre – for oss er det viktig å inkludere også den sensitive huden.

LES MER OM VÅRE INGREDIENTER HER

FINN DE RETTE PRODUKTENE FOR DEG MED HUDTYPEGUIDEN

Hudtypeguide

Huden kan være svært forskjellig og kan dessuten variere alt etter årstid. Les vår hudpleieguide for å identifisere din hudtype – vi hjelper deg med produktene.