Age delay + For hudens behov etter overgangsalderen

Spenstig, smidig og strålende – selvfølgelig kan du holde huden strålende etter overgangsalderen. Den nye hudpleieserien Age Delay+ er fullstappet med ingredienser som gir fuktighet, fasthet og glød.

Etter overgangsalderen går huden inn i en ny fase med nye behov. Huden kan oppleves tørr, matt, ujevn og til og med skjør. Det er naturlige, biologiske endringer som gjør at den ikke føles som før, men ved å tilpasse hudpleierutinen slik at den dekker hudens nye behov, kan du holde den smidig hver dag. COSMICA har tidligere lansert den populære hudpleieserien Age Delay for moden hud og kompletterer nå med en serie produkter spesielt utviklet for deg som har passert overgangsalderen – Age Delay+.

Hvorfor endres huden? Jo, forutsetningene for at den skal fungere optimalt endres med årstid, skiftende miljøer, årenes gang og måten vi lever på. Solens UV-stråling, skadelige frie radikaler og alder er tre viktige faktorer som blant annet reduserer hudens egne, naturlige nivåer av kollagen, ceramider og hyaluronsyre. Etter overgangsalderen forsvinner rundt 30 prosent av kollagennivåene allerede de første fem årene. Produksjonen av hyaluronsyre, som er den rene mirakelbinderen av fuktighet i huden, reduseres. I tillegg reduseres også nivåene av cermaider som er med på å gjøre huden fastere og mykere. Resultatet er at huden blir mindre elastisk og fast, hudtonen blir ujevn, og pigmentflekker oppstår. Huden blir også tørrere, mattere og tynnere, og rynker utvikles. Men det finnes måter å booste og hjelpe huden på vei.

I serien Age Delay+ er en rekke effektive og aktive ingredienser for moden hud satt sammen til en eksklusiv kombinasjon der de samhandler med hverandre og booster huden:

For elastisitet, jevn hudtone og glød er det ingrediensene ceramiden (Caprooyl Phytosphingosine) og vitamin B3 (niacinamid) som sammen fremmer produksjonen av hudens eget kollagen, forbedrer hudens elastisitet og fasthet, bidrar til å redusere pigmentflekker og jevner ut hudtonen, men også styrker hudbarrieren og reduserer rynker.

Ingredienser som stimulerer cellefornyelsen og gir raskere hudforyngelse er aminosyrer – kroppens egne byggestener. Å tilføre dem gir en jevnere hudtone og en mer strålende og frisk hud.

Superfuktbinderen hyaluronsyre binder fukt, gjør huden elastisk, reduserer rynker – og bidrar til å danne kollagen, som styrker hudens elastisitet. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men minker med årene. Den har unike fuktighetsgivende egenskaper – den binder over 1000 ganger sin egen vekt i vann og gir huden fuktighet fra hudoverflaten og ned i dybden. De fuktighetsgivende egenskapene gir både en umiddelbar effekt, men virker også på lang sikt.

Vitamin E beskytter huden mot skadelige frie radikaler som finnes i våre omgivelser, og SPF 15 forebygger for tidlig aldring samt pigmentflekker forårsaket av solens ultrafiolette stråler. Ingrediensene sheasmør og panthenol gir næring og beroliger tørr hud, og bidrar til å styrke hudbarrieren som beskytter huden hver dag, i alle miljøer den utsettes for.

LÆR MER OM PRODUKTENE!

COSMICA AGE DELAY+ DAY cream for mature skin
En rik og dypt fuktighetsgivende og effektiv anti-age-krem spesielt utviklet for kvinner etter overgangsalderen. Sheasmør pleier huden mens ceramid forbedrer hudens elastisitet og fasthet. UV-filter beskytter huden mot UVA/UVB-stråling og vitamin E gir beskyttelse mot frie radikaler. Kremen absorberes raskt og holder huden frisk, sunn og strålende. Gir fuktighet i minst 24 timer. Mildt parfymert og dermatologisk testet.


COSMICA AGE DELAY+ NIGHT cream for mature skin
En rik, pleiende og effektiv anti-age-krem spesielt utviklet for kvinner etter overgangsalderen. Pantenol roer ned huden og sheasmør gir intensiv næring til huden. Aminosyrer og glykoproteiner stimulerer cellefornyelsen om natten for en frisk og strålende hud. Kremen er lett å smøre ut og gjør huden myk og glatt. Gir fuktighet i minst 24 timer. Mildt parfymert og dermatologisk testet.

Age Delay+
Age Delay+ Day Cream Dagkrem som fukter og øker elastisiteten
Age Delay+ Night CreamNærende og beroligende nattkrem
Caprooyl Phytosphingosine neste generasjons ceramid

Ceramider kalles noen ganger for helteingredienser i hudpleie for moden hud. Nå finnes Caprooyl Phytosphingosine, en kortkjedet ceramid med unike egenskaper som både strammer opp huden og gjør den spenstig – blant annet fordi den jobber i alle hudens lag samtidig, både på hudoverflaten og i dybden.

Huden etter overgangsalderen- en ny fase

Etter overgangsalderen blir huden tørrere, tynnere og mer ujevn. Det skyldes helt naturlige biologiske prosesser. Men når du vet hva huden din trenger i denne nye fasen, kan du fortsatt holde den smidig og spenstig.