Caprooyl Phytosphingosine neste generasjons ceramid

Ceramider kalles noen ganger for helteingredienser i hudpleie for moden hud. Nå finnes Caprooyl Phytosphingosine, en kortkjedet ceramid med unike egenskaper som både strammer opp huden og gjør den spenstig – blant annet fordi den jobber i alle hudens lag samtidig, både på hudoverflaten og i dybden.

Når vi blir eldre, endres ansiktets konturer og huden blir slappere. Prosessen er helt naturlig og et resultat av at huden blant annet blir mindre elastisk og påvirkes av tyngdekraften. Det er en av grunnene til at ceramidenes fantastiske evner til å holde huden smidig og elastisk, hylles.

Nå vil vi hos ACO presentere Caprooyl Phytosphingosine, et ceramid med korte kjeder som bidrar til at cellene i alle våre hudlag kommuniserer med hverandre og sammen bygger opp, styrker og løfter ansiktets konturer. ACO har derfor lagt til ingrediensen i serien Cosmica Age Delay+, som retter seg mot kvinner etter overgangsalderen.

Resultatet blir at ceramider fremmer kollagenproduksjonen, øker hudens elastisitet og fasthet, forbedrer ansiktets konturer, reduserer slapp hud, glatter rynker og fine linjer. Men ikke bare det – phytosphingosine bidrar til å gjenoppbygge kollagennivåene i huden og har i tester vist seg å kunne synlig løfte ansiktets konturer.

Caprooyl Phytosphingosine jobber best når den får jobbe med venner som booster de positive effektene. I Cosmica sin hudpleieserie Age Delay + inngår for eksempel niacinamid, en aktiv form av vitamin B3 som blant annet stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og på denne måten forbedrer hudens utseende, reduserer rynker og bevarer fuktighet. Den bidrar også til å redusere pigmentflekker og jevner ut hudtonen. Som en ekstra boost finnes den superfuktighetsgivende ingrediensen hyaluronsyre, for å gjøre huden enda mer spenstig og frisk.

Age Delay+ Day Cream Dagkrem som fukter og øker elastisiteten
Age Delay+ Night CreamNærende og beroligende nattkrem
Huden etter overgangsalderen- en ny fase

Etter overgangsalderen blir huden tørrere, tynnere og mer ujevn. Det skyldes helt naturlige biologiske prosesser. Men når du vet hva huden din trenger i denne nye fasen, kan du fortsatt holde den smidig og spenstig.

Age delay + For hudens behov etter overgangsalderen

Spenstig, smidig og strålende – selvfølgelig kan du holde huden strålende etter overgangsalderen. Den nye hudpleieserien Age Delay+ er fullstappet med ingredienser som gir fuktighet, fasthet og glød.