Go go glow!

Grunnlaget for et ansikt med fin glød ligger i hudpleien. Vi hjelper deg med en glød til misunnelse. Huden vil bli myk, glatt og strålende!

Grunnlaget for en frisk hud med maksimal glød ligger i hudpleierutinen. Nøye rensing, kontinuerlig eksfoliering og fuktighetsgivende produkter legger grunnlaget for å lykkes. Serien Pure Glow er spesielt utviklet for å hente frem hudens naturlige glød. I Pure Glow Renewing Daily Cleanser finner du blant annet salisylsyre. Mens Purifying Day Cream inneholder C-vitamin og hyaluronsyre og Rebalancing Night Balm blant annet inneholder glyserin, som er fuktbindende, og papain som eksfolierer.

Rens ansiktet morgen og kveld for å sikre at du kan legge de øvrige produktene på en ren hudoverflate. Se hvilket renseprodukt som passer deg best, her!

Cosmica Pure Glow Renewing Daily Cleanser kan brukes både som rens og enzymatisk peelingmaske! Påfør et lag på fuktig hud, vent i et minutt, og skyll av med vann.

Eksfolier mer!
Ved å eksfoliere ansiktet får du fjernet døde hudceller samtidig som du øker cellefornyelsen, noe som gir mer glød. Du kan velge en eksfoliering med korn, såkalt mekanisk peeling. Eller en kjemisk peeling, som er mer basert på syrer. BHA- og AHA-syre er virkelig effektivt når det gjelder å få frem den magiske gløden.

Smør på!
I tillegg til dag- og nattkremen er det gunstig å bruke en booster, som et serum eller olje. Cosmica Renewing Face Oil er en ansiktsolje som gir næring og glød og som du kan bruke morgen og kveld før du påfører fuktighetskrem. Cosmice Lift & Fill Hydrating Serum er utmerket når du ønsker en glatt og fuktet hud med økt spenst og elastisitet. Det går fint å kombinere disse to.

Purifying Day Cream inneholder C-vitamin og hyaluronsyre.

Produkter som gir glow

Pure Glow Purifying Day CreamLett gelkrem med mattende effekt
Pure Glow Rebalancing Night BalmPleiende nattkrem med eksfolierende enzym
Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rensemousse med BHA-syre
Stay Soft LipsPleiende og reparerende lip gloss med rosa skimmer
Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød

Relaterte artikler

KroppenRiktig rens for din hudtype

Hemmeligheten bak en fin og vakker hud, er rens. Det finnes en rekke renseprodukter for ulike hudtyper. Hvilket passer deg best?

Hudtypeguide

Huden kan være svært forskjellig og kan dessuten variere alt etter årstid. Les vår hudpleieguide for å identifisere din hudtype – vi hjelper deg med produktene.