Bli kvitt mørke ringer

Dårlig søvn, allergi eller ganske enkelt genetisk – det er mange årsaker til mørke ringer og poser under øynene. Men det finnes løsninger!

Poser som føles like store som strandvesken, og mørke ringer som lyser gjennom sminken – mange kjenner seg igjen og sliter med det samme problemet. Huden rundt øynene er svært tynn og følsom, noe som gjør at blodårene ligger nær hudoverflaten og dermed skaper mørke ringer. Med alderen kommer det ofte også poser under øynene. Å investere i en øyekrem er ikke løsningen på alle dine problemer – det kan ligge andre årsaker bak, slik som vitaminmangel eller arv – men den hjelper deg et stykke på veien til en friskere look og langvarig fuktighet. En krem spesifikt for øyeområdet bidrar til å fukte ordentlig og fyller huden for en friskere look.

Tips! Oppbevar øyekremen i kjøleskapet for en ekstra svalende følelse.

øye kremer fra Cosmica

Anti-Age Smoothing Eye CreamFuktgivende øyekrem som reduserer rynker

LES MER OM SKJØNNHET

SkjønnhetBoost med serum og oljer

For mange er serum fortsatt et ukjent produkt, men serum er virkelig en superhelt i hudpleien. Du vil lure på hvordan i all verden du klarte deg uten!

SkjønnhetEksfolier mer

Huden kan trenge hjelp til å bli kvitt døde hudceller. Eksfolierende produkter gir en rekke fordeler, som mer glød og jevnere hudoverflate.