Ansiktsolje – hudkjærlighet i en liten dråpe

Renewing Face Oil er en redder i nøden for tørr hud. Med noen dråper morgen og kveld gir du huden næring og beskyttelse, motvirker tegn på aldring og gir huden glød.

Renewing Face Oil er en olje. Dette betyr at den ikke inneholder vann, i motsetning til for eksempel serum. Dette gjør det til en ekte superhelt for tørr hud og spesielt i tøffe vinterperioder, når kald og tørr luft trekker fuktighet ut av huden. Da er den vannfrie oljen der som en beskyttende barriere og beholder fuktigheten, mykheten og elastisiteten i huden din.

Viktig beskyttelse
Huden er din viktigste beskyttelse mot miljøsmuss, eksosgasser, virus og bakterier. Å holde huden myk og smidig er viktig for at den skal være den trygge beskyttelsen du trenger. Å gi huden næring og fukt motvirker i tillegg aldringstegn.

Naturens fineste oljer
Cosmica utviklet Renewing Face Oil for å gi tørr hud de ekstra næringsstoffene og den fuktighets-boosten som den så sårt trenger. Renewing Face Oil er intenst nærende, motvirker aldringstegn og gir glød. Den består av en unik blanding av naturlige oljer fra engkarse, raps og kokos som fukter og holder huden myk og smidig.

Beskytter mot ødeleggende stoffer
De fine, naturlige oljene i Renewing Face Oil inneholder i tillegg antioksidantene Q10 og vitamin E, som motvirker aldringstegn. Antioksidantene virker gjennom å beskytte huden mot så kalte frie radikaler, en slags molekyl som bryter ned kroppen og gjør at huden aldres for tidlig. Den spesielle rapsoljen, canola-oljen, inneholder også såkalte essensielle fettsyrer* som bidrar til å forbedre hudens motstandskraft og gjenoppbygge hudens naturlige beskyttende barriere.

Naturlig del av hudrutinen
Renewing Face Oil kan du bruke hver morgen og kveld, enten ved å varme noen dråper i håndflatene dine og påføre ansiktet, eller ved å blande den i dag- eller nattkremen din. Du kan også blande noen dråper i din foundation for ekstra glød. Oljen er perfekt å kombinere med serum for å oppnå flere effekter som er bra for huden din.

Også for fet hud
En vanlig misforståelse er at de som har fet hud ikke skal bruke olje, men dette er en myte. Uttørking av overflaten på huden gir ofte økt fettproduksjon, da huden prøver å kompensere for mangel på fuktighet. Det er derfor ofte bedre å holde overflaten fuktig og smidig – og beskyttet.

* Essensielle fettsyrer er fettsyrer som folk trenger, men ikke kan selv kan produsere. De må derfor påføres. 

Renewing Face OilAnsiktsolje som gir næring og glød

Lære mer

SkjønnhetSerum – superhelter for huden din

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

HudpleieForskningen bak Cosmica sine to nye serum

Cosmica sine to nye serum Glow Booster og Hydrating Booster inneholder de kraftige ingrediensene vitamin C og trippel hyaluronsyre som virker effektivt på huden. Men hvordan? Bli med oss på et dypdykk i molekylverdenen!

HudpleieTo nye glowhelter

De virker umiddelbart og i dybden, tilfører fuktighet, glød, reduser fine linjer - avhengig av hva huden din trenger. Med nyhetene Glow og Hydrating Booster skreddersyr du hudpleien din.