Nye Sensitive Balance – for sensitiv hud

Lær deg mer om produktene i Cosmicas nye ansiktserie Sensitive Balance som er spesielt utviklet for sensitiv hud.

Huden er kroppens største organ og eksponeres daglig for ytre og indre påvirkning som temperaturvariasjoner, frie radikaler og stress. Dette kan føre til at huden havner i ubalanse og blir sensitiv – en tilstand som synes for eksempel ved at huden blir rødflammete, klør og blir tørr.

Alle produkter i Cosmicas sortiment inneholder ingredienser som er nøye utvalgte for å styrke huden, og med vår lange erfaring har vi nå utviklet serien Sensitive Balance, spesielt tilpasset for sensitiv hud. Samtlige produkter i serien inneholder prebiotika som forbedrer hudens naturlige balanse, hyaluronsyre som virker i dybden og gir langvarig fuktighet og panthenol som beroliger og styrker hudbarrieren. For Cosmica er hver eneste ingrediens nøye utvalgt, men også nøye bortvalgt. Derfor er alle de fire produktene i serien uten parfyme, fargestoffer og alkohol som kan tørke ut og irritere huden.


Slik bruker du produktene

Rens
Cosmica Sensitive Micellar Gel er en skånsom og kjølende rensegel som effektivt rengjør ansikt, øyne og lepper samtidig som den beroliger og tilfører huden fuktighet. Rensen kan vaskes av med vann eller enkelt tørkes bort. Brukes morgen og kveld.

Øyekrem
Cosmica Sensitive Eye Cream er en lett og mild øyekrem for det sensitive partiet rundt øynene. Øyekremen er beriket med allantoin som motvirker irritasjon og virker beroligende.

Cos-SB-Gel-GalleryCos-SB-Eye-Gallery

Fuktighet
I serien finnes to ansiktskremer som brukes dag og natt. Konsistensene skiller dem, men effekten er den samme – myk, smidig og sunn hud! Cosmica Sensitive Face Fluid er en lettere krem for normal til kombinert sensitiv hud. Fluid inneholder i tillegg til hyaluronsyre, panthenol og prebiotika, også E-vitamin som pleier og beskytter huden. Fluid tetter ikke porene og reduserer rødhet og irritasjon.

Cosmica Sensitive Face Cream er en mild, nærende og beroligende ansiktskrem med rik konsistens som passer for tørr til meget tørr sensitiv hud. Kremen er også perfekt for alle hudtyper i vinterhalvåret når klimaet er kaldere og huden trenger ekstra næring og mykgjørende oljer. Kremen inneholder Nordic Canola Oil som gir næring og fukter i dybden.

Cos-SB-Fluid-GalleryCos-SB-Cream-Gallery

Lær mer om produktene

Sensitive Balance Face CreamRik, mild og beroligende ansiktskrem
Sensitive Balance Face FluidLett, mild og beroligende ansiktskrem
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fuktighetsgivende øyekrem med prebiotika
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellar rensegel med prebiotika og hyaluronsyre
HudpleieEksperten forteller! Alt om prebiotika

Probiotika og prebiotika kobles ofte til gode bakterier i magen og tarmfloraen, men er også en fordel i hudpleie. Cosmicas ekspert gir deg svar på alt du trenger å vite om prebiotika.

HudpleieFørstehjelp for sensitiv hud

Tørr og stram hud som lett blir rød og kan klø – her finner du alt du trenger å vite om hvordan du pleier sensitiv hud – en hudtilstand som er veldig vanlig her i Norden.