For den vakre gravidkroppen

Kløende hud, mage som strammer og strekkmerker – det kan skje mye med huden under en graviditet. Ved å smøre kroppen, kan du reduserer ubehaget.

Når du smører kroppen med en fuktighetsgivende olje, kan du få en koselig stund med babyen i magen, samtidig som huden blir myk og fin. Hold huden fuktet og myk ved å bruke fuktighetsbevarende produkter, og unngå for mye kontakt med vann – det kan tørke ut huden. Cosmica Repairing Skin Oil er en tørrolje med naturlige ingredienser som bidrar til hudens naturlige reparasjonsprosess. Oljen tilfører fukt til huden, jevner ut hudtonen og bidrar til å redusere utviklingen av strekkmerker ved for eksempel en graviditet.

Hold kroppen myk og fin:

  • Dusj mildt. Bruk en mild og fuktighetsgivende dusjkrem eller olje.
  • Smør på. Bruk en ekstra rik hudkrem eller olje som styrker og beskytter hudbarrieren. Smør gjerne flere ganger per dag, og hver gang etter dusj eller bad.
  • Tilfører fukt i dybden. Før sengetid er det deilig å smøre kroppen med noe ekstra.
  • Cosmica Repairing Skin Oil er en hurtigabsorberende tørrolje med naturlige ingredienser for kropp og ansikt. Oljen reduserer synligheten av eksisterende strekkmerker og arr på huden. Den bidrar også til å redusere utviklingen av strekkmerker ved for eksempel graviditet og annen rask vektøkning, slik at strekkmerkene som oppstår blir mindre merkbare. Andre positive egenskaper ved produktet er at det absorberer hurtig og bidrar til å jevne ut hudtonen og aldrende hud. Samtidig får du en avslappende og deilig stund når du smører deg inn.

Tips om produkter

Repairing Skin OilFuktighetsgivende multi-aktiv tørrolje
Body Cream RichEkstra rik krem for tørr hud
Caring Shower Oil UparfymertMild dusjolje som tilfører fuktighet i 8 timer

Relaterte artikler

KroppenFem ting du ikke visste om huden

Hva er egentlig hudens normale pH-verdi, og hva innebærer en hud i balanse? Her kommer fem ting du kanskje ikke visste om huden.

KroppenRiktig rengjøring for kroppen

En måte å opprettholde kroppens naturlige fuktighet og pH-balanse på, er å velge milde rengjøringsprodukter for kroppen. Vi hjelper deg å finne det riktige produktet for din hud.